Uroš in Tjaša očarala “zzzaljubljeno” občinstvo

Nekaj je bilo v zraku. Lepega, nežnega. Odsevalo je v očeh, odmevalo v ljudeh. Bila je pesem. Ljubezen. Njen dih in izdih. Tako bi lahko po navdihu pesmi Toneta Pavčka “Nekaj je v zraku” opisali “Zzzaljubljeno brenčanje z Urošem in Tjašo – koncert v živo”.

Da … nekaj je bilo v zraku … Na idiličnem dvorišču Hudetove hiše v središču Mirne Peči je bilo zadnji septembrski četrtek zaljubljeno. Romantična Uroš in Tjaša sta s čarobnim akustičnim koncertom očarala obiskovalce in segla v srca. Ljubezen je bila v zraku in sploh ni presenečenje, da so bile vstopnice razprodane samo v nekaj dneh.

Koncert vrhunskega glasbenega dueta je bil resnično pravi biser za ljubitelje zaljubljene glasbene scene. Tjaša in Uroš sta izžarevala ljubezen, navdušenje in strast drug do drugega, do občinstva in do glasbe, kar je bilo čutiti v vsaki noti njune melodije. Pozitivno vzdušje sta prenesla na občinstvo in večer je bil resnično poseben.

Z Urošem in Tjašo smo doživeli večer, ko je glasba povezala srca in pričarala nepozabno izkušnjo.

Nekaj prav posebnega je bila tudi raznolika publika. Med občinstvom so si izkazovali nežnosti zaljubljeni pari ter so se družili prijateljice in prijatelji. Uživali so tudi najmlajši, kar je še dodatno ustvarilo lep občutek skupnosti in povezanosti.

Koncert je bil pravi užitek za vse generacije in tudi ambient je bil naravnost očarljiv. Dvorišče Hudetove hiše, obdano z rustikalnimi zidovi in mogočno vrbo na sredini, je bilo prikazano v popolni luči. Svetlobne verige in svečke so ustvarile čarobno vzdušje, kar je še dodatno pričaralo intimnost v večer.

Iz srca se zahvaljujemo Jožetu Rozmanu, ki nas je toplo sprejel na čudovitem dvorišču Hudetove hiše. Hvala nasmejanemu Mateju Grandi za odlično penino, ki je vnesla poseben glamur, Jožetu iz Catering Kukman za barske mizice in dodatne kozarce, Lužarjevim za bale sena in Občini Mirna Peč, ki nam vselej stoji ob strani. Hvaležni smo.

Za vse najlepša hvala tudi Tjaši in Urošu, ki sta med drugim tudi napovedala, da 9. februarja 2024 v Cankarjevem domu pripravljata velik koncert z razširjeno spremljevalno zasedbo. Prijazno vabita, da se znova prepustite njunim čarobnim zvokom, in – saj veste – pohitite! Vstopnice so že v prodaji in gredo kot za med. Lahko si jih zagotovite TUKAJ, na Petrolu ali na mojekarte.si.

Praznično okrašeno dvorišče pri Hudetovi hiši je ponujalo kuliso, popolno za nepozaben večer romantične glasbe.

Tudi Brenčači vas prisrčno vabimo na prihodnje dogodke, ki jih za vas pripravljamo v Kulturnem društvu Četrtkova brenčanja v Mirni Peči. Pozivamo vas k udeležbi na “Pozzzdravu jeseni”, ko bomo na zadnji oktobrski četrtek, 26., izbirali in nagradili najbolj osupljive in domiselne jesenske dekoracije.

Novembra vas bomo povabili na potopisno predavanje o Namibiji, kjer nam bosta Črt Jaklič in Barbara Vidmajer z veličastnimi fotografijami in zabavnim opisom poti pričarala žirafe, slone, zebre ter neskončno vrsto antilop in puščavskih sipin. Zanimivo bo, kajti nujno potovanje je bilo polno pustolovščin. Med drugim bosta denimo razkrila, kaj se jima je zgodilo, ko sta na poti pomagala zamenjati gumo na avtomobilu … Rezervirajte si torej četrtek, 30. november.

Konec leta bo v Mirni Peči spet veličasten. Decembra se najprej vidimo na Frati, kjer bodo oživele jaslice, in zatem na velikem silvestrovanju s priljubljenimi Čuki, ki bodo letos znova “prileteli” v Mirno Peč. Na velikem odru bodo “pristali” v četrtek, tokrat zadnji v letu 2023. Velika “Zzzabava s Čuki” bo 28. decembra, pa praznične stojnice ter pijača in jedača bodo tudi.

Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu Četrtkova brenčanja v Mirni Peči ter na spletni strani www.cetrtkova-brencanja.si in se prijavite se na mailing listo cetrtkova.brencanja@gmail.com, da boste resnično prvi izvedeli, kaj zanimivega vam spet pripravljamo.

Hvala in vedno dobrodošli,

Brenčači

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.