December 2021 – Oh, še vedno ta korona in naše voščilo

Vse do zadnjega večera v posebnem letu 2021 smo upali, da vas bomo lahko razveselili z organizacijo koncerta Marka Vozlja z Mojstri, a nam žal trenutne razmere tega ne dopuščajo.

Zato pa bi se radi iz srca zahvalili vsem vam, ki ste bili v tem letu del našega mozaika. Že na začetku našega druženja in ustvarjanja smo vedeli, da nam bo le skupaj uspelo in to se lepo kaže vsak zadnji četrtek v mesecu.

Hvala vsem, ki se udeležujete naših dogodkov, hvala vsem tistim, ki nam na naši FB strani namenite kakšen komentar in stisnete kak všeček, pa hvala vsem, ki nam pomagate pri organizaciji!

Brez vas, dragi naši finančni podporniki, pa bi naši dogodki najbrž ostali le ideje na papirju.

Iskrena hvala gre Občina Mirna Peč, županu Andreju Kastelicu in direktorici Sonji Klemenc Križan, Osnovna šola Toneta Pavčka in ravnateljici Majdi Čengija ter vsem ostalim velikodušnim podpornikom, ki so v nas prepoznali pravi namen in nam kljub težkim časom ponudili pomoč: Moško in žensko frizerstvo AS, gostilna Špolar, Hiša Cesar, GPI Tehnika, Avtoservis Parkelj, Primatron, Komunala Novo mesto, Woodjeles in podjetje Rual.

Za vas se bomo še naprej trudili: Tatjana Kupljenik, Simona Lužar, Ula Parkelj, Drago Primc, Mojca Rajšelj, Nejc Staniša in Maks Zupan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.